Posts

Showing posts from March, 2016

ELLYANA KURUNG MODERN

Image
ELLYANA KURUNG MODERN

RM109 EXC POSTAGE

POSTAGE Rm7sm/Rm9ss

MATERIAL TOP MOSS CREPE DENGAN THAI SILK DI TANGAN & SKIRT THAI SILK (SKIRT KEMBANG PAYUNG)

COLOR: 9 COLORS AVAILABLE

SIZE: S, M L, DAN XL





CIRI-CIRI ISTIMEWA
-Mempunyai zip di bahagian hadapan baju
-Design moden silang di bahagian hadapan
-Material fabric yang sangat selesa dipakai
-Potongan yang kasual dengan konsep moden dan terkini
-Potongan pergelangan tangan yang sedikit kembang
-Material thai silk menyerlahkan penggunaan material terbaru
-Skirt jahitan duyung (ada zip dan getah di bahagian pinggang)
-Design yang TERBARU dan PASTI HOT SELLING




KEISTIMEWAAN:
-Breastfeed friendly
-Wudhu friendly
-Tampil simple dan santai dengan fesyen moden TERKINI
-Boleh digayakan ke office atau pemakaian kasual
-Membuat pemakai kelihatan 'UP TO DATE' dengan dunia fesyen
-Sesuai digayakan oleh wanita yang ingin tampak sopan dan ala-ala muslimah moden
-Material yang sejuk dan selesa, terus sarung dan siap.
-Paling penting, tampi…

BOTOL SUSU UNTUK ANAK ANDA

Sekarang ni tengah hot cerita pasal botol susu. Hati parents mana yang tak risaukan bila dengar macam-macam. Lagi-lagi hal yang akan memberi kesan yang tak baik kepada anak.

Pemilihan botol susu adalah sangat penting bagi anak kita. Kita disarankan untuk memilih botol susu jenis bebas BPA contohnya dari bahan Polypropylene (PP), Polyethersulfone (PES), Polyamides (PA), kaca dan lain-lain mengikut kepada kemampuan masing-masing.

JOM TENGOK KOLEKSI BOTOL BPA


UPDATE DRESS ADELIA TERBARU 2016

Image

Megasale untuk yang kaki shopping!!!

Image
Megasale!!megasale!!!!

Cerita tentang megasale...memang aku giler sangat dengan shopping ni....mana taknya especially bila ada handbag yang paling aku suka dan berkenan sangat!!!!hehehe....

Handbag ni plak ada macam-macam jenis....jadi tak hairanlah dengan jenama Gucci, CK, Crocodile dan banyak lagilah.....tak teringat rasanya sebab sudah banyak handbag berjenama sekarang ini mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja.....

Macam aku bekerja sebagai pegawai besar kat pejabat ni ( ceh macamlah besar sangat....heheh) memang selalulah bertukar-tukar handbag....lagi-lagi pula ada jer member yang nak bersaing-saing.....hahaha.....

Tapi...ingat beli handbag tu boleh tapi janganlah pula sampai melampui batas....pampers anak kat umah pun tak terbeli...hihihi.....aku nak tunjuk gambar beg yang tengah sale sekarang ni!!!jangan lepaskan peluang ni heheh

****Luxury Fashionable Crocodile Design 3 in 1 Handbag RM69 jer memang murah dan harga serendah ini memang giler ladies!!!!



****Longcham Tote Bags RM459 …

Handbag dan jiwa aku!!!

Image
Satu lagi perkongsian yang menarik untuk aku ceritakan. Siapakah menginspirasikan jenama CK??? Ha...ni aku nak cerita CK rupa-rupanya telah diperkenalkan sejak tahun 1980 lagi. Masa tu aku pun belum dilahirkan lagi...bila????rahsia...hahahha.....ok kita sambung lagi pasal CK...bukan setakat handbag wanita jer malah perfume juga mendapat tempat yang sama meletakkan jenama CK @ Calvin Klein dan membuatkan ia terus melonjak naik sehingga international....ha dasyatkan!!!!
Siapa pengasasnya.....???ia adalah seorang pereka fesyen yang terkenal bernama Calvin Klein. Sebab itulah beliau telah meletakkan nama beliau dan akhirnya menjadi satu jenama yang tak asing lagi bagi kita....itu sahaja story hari ini....ha...kalau anda semua berminat cer tengok gambar yang i post ni...ini pun adalah salah satu keluaran CK....tetapi bukanlah yang original....namun ia tetap mempunyai gredAAA....So tak rugila beli....sebab kualiti masih lagi terjaga...cuma harganya kurang sedikit daripada harga asal lebih …

Top Blazer

Image
Size : M
Shoulder : 35cm
Sleeves : 56cm
Length: 54cm
Bust: 84cm
Waist : –
Hips: –
Hem: –
Material: Polyester
Weight: 350grams

CLARISA 2.O JUBAH SYAWAL EDITION

Image
RM175
FREE POSTAGESARUNG SARUNG TERUS LAWA DAN SELESA===================================
APA YANG BEST SANGAT CLARISA 2.0 KALI NI???===================================MATERIAL - Mitsubishi Silk yang super duper senang gilos nak iron!
COLOUR AVAILABLE - 6 variasi warna yang memukau
SAIZ AVAILABLE - XS hingga XXXL
Nursing Friendly
Belahan di depan kiri dan kanan yang
memudahkan pergerakkan anda dan
menjadikan mood anda feeling2 princess!============================
WARNA WARNA YANG MEMUKAU BIKIN ORANG TERPUKAU!!!============================
Dusty Pink - XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL
Sky Blue - XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL
Yellow - XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL
Purple - XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL
Baby blue- XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL
Green-XS/S/M/L/XL/XXL/XXXL📌Payment via ;-transfer online
- atm machine deposit cash🌷Maybank
Safaras binti zakaria
164258317711🌷Cimb
Safaras bt zakaria
7016116330No cash of delivery📌after payment please sentI.) Slip payment as proove
Ii.) Detail personalName:
Address:
Numb. Telephone:Thank y…

Printed Songket CreepeSilk Kurung Modern

Image
Special Modern Design : KAIN BAWAH dari jenis "Printed Songket (CrepeSilk) " dipadankan dengan kain "Valentino CREPE"
Alami kepuasan pemakaian daripada Fabrik yang bermutu tinggi dan dijamin berkualiti. LIMITED EDITION : a) Potongan kurung moden berzip belakang dan ada dat untuk lebih menyerlahkan keayuan dan keanggunan si pemakai. b) KAIN bawah daripada cutting 'Duyung' ( kembang Payung ) yang amat sesuai dipadankan dengan baju kurung moden .
Bahagian leher dan lengan baju yang dicantum dengan kain corak songket menampakkan kelainan yang tersendiri.
Kain yang dijahit sempurna dengan potongan 6 panel yang kemas dan terperinci. LIMITED SIZE : S,M,L,XL HARGA JUALAN SEMENANJUNG RM170 (TERMASUK POS) HARGA JUALAN SABAH SARAWAK  RM175 (TERMASUK POS)       ** GAMBAR / COLOR BAJU DI PATUNG ADALAH 90% REAL COLOR Payment via ; -transfer online
- atm machine deposit cash Maybank
Safaras binti zakaria
164258317711 Cimb
Safaras bt zakaria
7016116330 No cash of de…

Harga Borong Brooch Murah2

Image
Saya menjual brooch dengan harga borong yang sangat rendah atau harga yang tak dapat ditandingi oleh pembekal yang lain. Jika berminat sila hubungi saya 01128081446.
Harga dinyatakan pada gambar termasuk kos penghantaranWhats app 01128081446
Ig @gojes_81
www.beautyshoppe2.blogspot.com
https://telegram.me/gojesnmachostyle
FAST ORDER:-PM SAIZ N CODE (01128081446)
DETAIL CUSTOMER(BOOKING 24 HR) SERIOUS BUYER ONLY!!X BOLE CANCELL ONCE BILA SUDAH ORDERpembayaran melalui📌Payment via ;-transfer online
- atm machine deposit cash🌷Maybank
Safaras binti zakaria
164258317711🌷Cimb
Safaras bt zakaria
7016116330No cash of delivery📌after payment please sentI.) Slip payment as proove
Ii.) Detail personalName:
Address:
Numb. Telephone:Thank you.Happy bussiness with u.😊😊😊💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐