Handbag dan jiwa aku!!!

Satu lagi perkongsian yang menarik untuk aku ceritakan. Siapakah menginspirasikan jenama CK??? Ha...ni aku nak cerita CK rupa-rupanya telah diperkenalkan sejak tahun 1980 lagi. Masa tu aku pun belum dilahirkan lagi...bila????rahsia...hahahha.....ok kita sambung lagi pasal CK...bukan setakat handbag wanita jer malah perfume juga mendapat tempat yang sama meletakkan jenama CK @ Calvin Klein dan membuatkan ia terus melonjak naik sehingga international....ha dasyatkan!!!!
Siapa pengasasnya.....???ia adalah seorang pereka fesyen yang terkenal bernama Calvin Klein. Sebab itulah beliau telah meletakkan nama beliau dan akhirnya menjadi satu jenama yang tak asing lagi bagi kita....itu sahaja story hari ini....ha...kalau anda semua berminat cer tengok gambar yang i post ni...ini pun adalah salah satu keluaran CK....tetapi bukanlah yang original....namun ia tetap mempunyai gredAAA....So tak rugila beli....sebab kualiti masih lagi terjaga...cuma harganya kurang sedikit daripada harga asal lebih kurang MYR500 ke MYR 3000
Model: IBL1046-138
Weight: 1200g
Grade: AAA
Material: Quality PU
Measurement:
Length x Height x Width
26cm x 22cm x 13cm
Cara tempahan :
1. Sila whats app/sms
Kod produk/screenshot gambar untuk order
2. Seller akan check stok dn bagi feedback
3. Buyer akan confirm order
4. Sila buat pembayaran melalui :-
Payment via ;
-transfer online
- atm machine deposit cash
Maybank
Safaras binti zakaria
164258317711
Cimb
Safaras bt zakaria
7016116330
No cash of delivery
after payment please sent
I.) Slip payment as proove
Ii.) Detail personal
Name:
Address:
Numb. Telephone:
Thank you.Happy bussiness with u.


Comments

Popular posts from this blog

KURUNG MODEN ADORIA

EMAS PANDORA

Kurung Moden Paloma