Saturday, 12 March 2016

Megasale untuk yang kaki shopping!!!

Megasale!!megasale!!!!

Cerita tentang megasale...memang aku giler sangat dengan shopping ni....mana taknya especially bila ada handbag yang paling aku suka dan berkenan sangat!!!!hehehe....

Handbag ni plak ada macam-macam jenis....jadi tak hairanlah dengan jenama Gucci, CK, Crocodile dan banyak lagilah.....tak teringat rasanya sebab sudah banyak handbag berjenama sekarang ini mampu dimiliki oleh sesiapa sahaja.....

Macam aku bekerja sebagai pegawai besar kat pejabat ni ( ceh macamlah besar sangat....heheh) memang selalulah bertukar-tukar handbag....lagi-lagi pula ada jer member yang nak bersaing-saing.....hahaha.....

Tapi...ingat beli handbag tu boleh tapi janganlah pula sampai melampui batas....pampers anak kat umah pun tak terbeli...hihihi.....aku nak tunjuk gambar beg yang tengah sale sekarang ni!!!jangan lepaskan peluang ni heheh

****Luxury Fashionable Crocodile Design 3 in 1 Handbag RM69 jer memang murah dan harga serendah ini memang giler ladies!!!!




****Longcham Tote Bags RM459 harga offer serendah ini!!!


****Coin Purses And Mini Pouches serendah RM5 Jer very suprising!!!!

No comments:

Post a Comment