Nak bergaya dengan bracelet new pattern ?

Assalamualaikum......
Kali ni entry aku adalah berkaitan dengan Emas Korea 24K. Cantik sangat dan design memang menarik, kalau pakai memang ayu dan sweet sangat......Geram tau tengok......kalau dah geram tu aku pun beli satu....Sebenarnya pada aku siapa yang suka sangat bertukar~tukar pattern ni memang sesuai sangat....yela perempuan ni cepat jemu mesti nak tukar2 pattern......so bagi aku apa salahnya beli satu kan.....memang x rugi beli.....

New design pandora Emas Korea 24k (dewasa)
Rm90
Postage sm9/ss10
Saiz boleh request

BAYARAN MELALUI :

MAYBANK 164258317711
(SAFARAS BT ZAKARIA)

Atau

CIMB 7016116330
(SAFARAS BINTI ZAKARIA)

SELEPAS BAYARAN  SILA HANTAR

1. BUKTI /SLIP PEMBAYARAN
2. BUTIRAN(ikut format ini)

NAMA:
ALAMAT:
NO. TELEFON :
Picture :
Saiz :

WHATS APP 0146951023

TQ.😊

Comments

Popular posts from this blog

KURUNG MODEN ADORIA

EMAS PANDORA

Kurung Moden Paloma